nf_5_mSzeretem a Beatricsét. Természetesen van babos kendőm, amit otthon sokszor fejpántként használok. Mi sem volt természetesebb ezek után, hogy a Mont Blancot is ebben másszam meg, azonban 4000 méter felett már persze sapka kell, a fejpánt kevés. De az mégse lehetett, hogy ne vigyem fel magammal a csúcsra, persze ha sikerül feljutnom. Mert az soha senkinek nem lehet természetes, hogy egy hegycsúcsra feljut. Sapka alá felesleges fejpánt, ezért a hátizsákomba készítettem. Négyezer-nyolcszáztíz méteren hideg van, akár viharos szél is fújhat, nem lenne könnyű a nyakamba kötni, de a csuklómra rá tudom tekerni még kesztyűben is.
Sikerült a csúcsra feljutni, és a csúcsfotóhoz a kendőt is elővettem a zászlókon kívül.
Már itthon gondoltam arra, hogy talán örülne neki Nagy Feró, ha neki ajándékoznám. Biztos nem sok olyan baboskendője van, ami járt ilyen magasságban. Írtam neki egy e-mailt. Nagyon hamar kaptam rá a választ, hogy pár nap múlva az A38-a hajón lesz koncertjük (amire egyébként is menni akartunk) és azt szeretné, hogy színpadon adjam át. A koncert előtt beszélgettünk, pár fénykép is készült. Feró a koncert közepén hívott fel a színpadra és a Ricse-rajongók tapsától kísérve adtam oda a baboskendőt, amire persze ráírtam, hogy „2010. szeptember 22. - Mont Blanc – 4810 méter”
A képeket Andika lányom készítette a koncert előtt-alatt-után. Tv felvétel is készült, biztos látható lesz majd a „Koncertek az A38-as hajón” sorozatban.

Az A-38-as hajón készült képek itt láthatóak.

 

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 4336950

Adója 1 %-át...

...kérem ajánlja fel a:
Csúcskereszt Sportegyesület
részére. Adószám:
18592199-1-10
Köszönöm
Dr.Horváth Árpád

Ki olvas minket?

Oldalainkat 61 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

Csúcskereszt Sportegyesület

Dr.Horváth Árpád hegymászó gyógyszerész
H-3292 Adács
Kossuth u.13.
Magyarország
Tel: +36 37 550 008
e-mail: dr.horvath.arpad(kukac)t-online(pont)hu

Keresés